Headerafbeelding

1. Postcoderoos De Voorde 26 Oostrum

BeePower Venray is het initiatief gestart om een postcoderoos op te richten voor de collectieve opwekking van zonne-energie in Oostrum. U kunt daar aan mee doen! Hierdoor levert u een bijdrage aan de verduurzaming van de energie-opwekking en profiteert u van een aantrekkelijk financieel rendement!

Een collectief zonnedak is dé oplossing wanneer u geen zonnepanelen op uw eigen dak wilt plaatsen óf wanneer uw dak niet geschikt is voor zonnepanelen

BeePower heeft overeenstemming bereikt met de eigenaar van het bedrijfspanden De Voorde 26 om het dak te huren voor het realiseren van zo'n postcoderoos project. Bij een postcoderoos kunnen de deelnemers gezamenlijk zonne-energie opwekken. De opgewekte energie wordt verkocht aan een energieleverancier. Daarnaast mag je voor je eigen opgewekte deel de energiebelasting verrekenen op je eigen energienota thuis.

Hiervoor wordt een coöperatie opgericht. De coöperatie zorgt voor de administratieve afhandeling maar zorgt er ook voor dat de opbrengsten ten goede komen aan de leden van de coöperatie. 

Interesse? Zie hier de link naar de presentatie met meer informatie en schrijf u in voor deelname aan deze postcoderoos en stuur dit naar info@beepowervenray.nl

Ga terug naar overzicht
© 2020 Beepower Energie Coöperatie Venray
Created by