Headerafbeelding

Postcoderoos De Voorde 26 Oostrum

BeePower Venray start een initiatief om een coöperatie op te richten voor de collectieve opwekking van zonne-energie in Oostrum.

BeePower heeft overeenstemming bereikt met de eigenaar van het bedrijfspanden De Voorde 26 om het dak te huren voor het realiseren van een zogenaamd postcoderoos project. Bij een postcoderoos kunnen de deelnemers gezamenlijk zonne-energie opwekken met zonnepanelen. De opgewekte energie wordt verkocht aan een energieleverancier. Daarnaast mag je voor je eigen opgewekte deel de energiebelasting verrekenen op je eigen energienota thuis.

Hiervoor wordt een coöperatie opgericht. De coöperatie zorgt voor de administratieve afhandeling maar zorgt er ook voor dat de opbrengsten ten goede komen aan de leden van de coöperatie. Zo draagt een postcoderoos bij aan de verduurzaming maar is er ook een interessant rendement te realiseren voor de deelnemers.

Interesse?

Als u woont in Oostrum en meer wilt weten over dit initiatief bent u van harte uitgenodigd voor de informatie-avond op woensdag 30 oktober om 20.00 uur in de Watermeule. Opgeven is niet verplicht maar wordt wel op prijs gesteld via info@beepowervenray.nl

Ga terug naar overzicht
© 2019 Beepower Energie Coöperatie Venray
Created by