Headerafbeelding

Nieuws

Informatieavond Postcoderoos en Blauwe diesel

Informatieavond op 14 maart:


Postcoderoos
Wie wil er niet op een goede wijze investeren in het opwekken van duurzame energie middels zonnepanelen. In bepaalde gevallen kan dat niet op eigen dak. Dit omdat het dak geen goede ligging heeft, je in een flat of appartement woont en je geen eigen dak hebt of omdat je het niet mooi vindt uitzien om op je dak zonnepanelen te leggen.
Aan de hand van een succesvol geïmplementeerd postcoderoosproject willen wij jullie informeren over de details van zo’n project. 
Een bestuurslid van de Coöperatie “Duurzaam Overloon” zal in een interactieve sessie alle zaken op een rijtje zetten, jullie vragen beantwoorden en jullie enthousiast maken om ook in de Gemeente Venray zulke projecten te laten ontstaan.


Blauwe diesel
De energietransitie is in volle gang. Ook de mobiliteitssector is hierbij hard aan het veranderen. 2019 lijkt nu toch echt de doorbraak te worden van de elektrische auto. Dit neemt echter niet weg dat we nog 15 tot 20 jaar dieselauto’s op de weg hebben. Ook deze auto’s zijn echter schoner te krijgen met Blauwe Diesel. Een duurzaam alternatief voor de fossiele brandstoffen van nu.
Guido Coppes van Vissers Energy Group uit Horst zal ons meenemen in de wereld van Blauwe Diesel.

 

De informatieavond vindt plaats donderdag 14 maart 2019 van 19.30 tot 21:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur) in De Kemphaan, Kennedyplein 1, 5801 VH Venray

De toegang is gratis. Wel verzoeken wij U uw aanwezigheid even door te geven via info@beepowervenray.nl

 

© 2019 Beepower Energie Coöperatie Venray
Created by