Headerafbeelding

Informatieavond 5 februari

Je wordt van harte uitgenodigd voor de derde Beepower Venray informatieavond.
Deze zal plaatsvinden op woensdag 5 februari 2020 in De Kemphaan, Kennedyplein 1, 5801 VH, Venray van 20.15 - 22.30 uur.

We denken wederom 3 zeer interessante onderwerpen op het programma te hebben gezet:

  • Stand van zaken betreffende de BeePower Postcoderoos “De Voorde-Oostrum”.

We zullen een uitleg geven over dit initiatief en de laatste status bespreken. Er hebben zich ondertussen al veel mensen aangemeld, maar er is nog plek! Er zal gelegenheid zijn om je vrijblijvend in te schrijven voor deze 1e Postcoderoos in Venray om daarmee in je eigen energiebehoefte te voorzien.

  • Het Duurzaamheidsbeleid KODE van de Gemeente Venray.

Zoals je wellicht in de lokale pers of via de communicatie van de gemeente Venray hebt begrepen is recent KODE, de richtlijn voor het duurzaamheidsbeleid van de gemeente Venray aangenomen. Geert Claessens, (duurzaamheidscoordinator gemeente Venray) zal ons uitgebreid informeren over deze richtlijn en wat dit betekent voor jou en voor BeePower.

  • Windturbines in Venray.

Je wordt geïnformeerd worden over de stappen die de Gemeente neemt en gaat nemen om een mogelijk eigen Windenergiepark te realiseren. Wij hopen ook op een interactieve discussie hierover met alle aanwezigen, onder andere om te bespreken welke verwachtingen jullie hebben van BeePower in de mogelijke komst van windturbines binnen Venray.

We hopen je op deze interessante avond van harte te mogen begroeten. Aanmelding is niet noodzakelijk, maar wordt wel op prijs gesteld (info@beepowervenray.nl).


Ga terug naar overzicht
© 2020 Beepower Energie Coöperatie Venray
Created by